diumenge, 8 d’abril del 2018

"TECNOLOGIA i RISCOS"


Des de la Revolució Industrial fins als nostres dies, el concepte de "Tecnologia" ha arrelat d'una forma tan contundent en la nostra societat que són ja estos, Tecnología y societat actual, dos realitats que van unides de manera progressiva i imparable. 

Un del fins principals de l'educació és aconseguir que en el futur els estudiants siguen ciutadans de profit, i es ací on s'introduïx la Tecnologia en el sistema educatiu com un mitjà perquè els alumnes siguen capaços de resoldre qüestions sobre este camp que els permeta a poc a poc millorar la qualitat de vida a nivell tant tècnic com social.

L'introducció  i importància de la Tecnologia en tots els centres d'Educació Secundària se ha produït d'una forma progressiva, però poc homogènia i s'està veient com hi ha una creixent sensibilitat cap als riscos derivats de l'ús dels eines en el taller i aula, especialment des de la implantació de la llei i decrets de seguretat en el treball.

L'aula-taller on s'impartix l'assignatura de Tecnologia ha de ser considerada com qualsevol altre tipus de taller: on s'han de previndre els danys que el treball pot causar a la salut dels treballadors.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.